fbpx
Menu

5 x vuoden luetuimmat

Tässä tulee kevyt tilinpäätös vuodesta 2017 ja sitä myöden tämän vuoden viimeinen postaus.

Vuonna 2017 olen julkaissut 30 postausta blogissa. Se tekee noin 2 julkaisua kuukaudessa, eli T O D E L L A vähän, mutta raskas vauvavuosi on ottanut veronsa: veronsa kirjoittamisesta ja toisaalta veronsa matkustamisesta. Tyhjästä on paha nyhjästä.

Kommentteja näihin julkaisuihin on tullut yhteensä 2590, mikä kuulostaa aika kivalta määrältä. Noin puolet näistä toki on omia vastauksiani, mutta koska en nyt jaksa alkaa yksitellen laskemaan tuhansiin, niin näin on helpompi. Olen tajuttoman kiitollinen jokaisesta! Niiden voimalla eteenpäin.

Lukijoiden määräkin on pompsahtanut aika kivasti vaikkakin pienistä luvuista blogimaailmaan nähden vielä puhutaankin. On kuitenkin kiva huomata, että jotkut jutut oikeasti kiinnostavatkin.

Viisi suosituinta vuonna 2017

1. Penninvenyttäjän Riika

Viiden kärjessä roikkuu kestosuosikki Riika. Raha kiinnostaa aina. Juttu on jo parin vuoden takaa ja tiivistetysti se menee näin: Riiassa pystyy elämään halvalla.

Kirjoitus on kaikin puolin kökkö, mutta ilmeisesti Google on listannut jutun aika ylös, ja sen takia lukijoita tänne eksyy päivittäin. Kivat siitä!

Muita juttuja Riiasta:

2. Pyöräillen Helsingistä Porvooseen

Tämä ilahduttaa. Pyöräily näyttää kiinnostavan tilastojen varjossa muutenkin aiheena, mutta Helsinki-Porvoo väli on ollut erityisen suosittu. Harmillisesti pyöräilyjutut ovat kovasta halusta huolimatta jääneet todella vähäiselle, enkä tämän vuoden puolella ole julkaissut yhtään aiheesta.

Ensi keäväänä ja kesänä on aikomus polkea taas reidet muhkeiksi ja korjata tilanne täällä bloginkin puolella. Ensin pitäisi vaan mahtua niihin vanhoihin pyöräilyshortseihin….

  • Kaikki pyöräilyjutu löytyvät tämän linkin takaa!

3. Miten valmistaudun Islannin road tripiin?

Ihanaa, että Islanti on päässyt listalle! Ja ihanaa, että olen kirjoittanut tällaisen muistilistan itselleni, sillä uskallan väittää, että Islantiin palaan vielä ajan kanssa. Haaveena on pitkään ollut jo pyörän selkään hyppääminen niissä maisemissa, mutta jylhät maisemat ja sitä myöden korkeuserot ja toisaalta myös kovin tuulinen maa asettavat aika isot haasteet pyöräretkelle. Saa nähdä jääkö haaveeksi, mutta paluu Islantiin on varmaa. Ennemmin tai myöhemmin.

Muut Islanti jutut:

4. Kuulumisia ei-niin-vaaleanpunaisesta vauvakuplasta

Arkiset ja henkilökohtaiset jutut kiinnostavat aina aika paljon. Nämä ensimmäiset kuulumiset vauvakuplasta huvittavatkin jollain tapaa, vaikka juttu onkin täyttä asiaa, osaltaan aika karuakin sellaista. Siinä on märkä rätti lävähtänyt kasvoille aika kovaa ja korkealta. Onneksi pahimmat räiskeet ovat jo pyyhitty ja elämä on tasoittunut aika hurjasti alkujärkytyksen jälkeen.

5. Neljä päivää Budapestissa

Tämän jutun otsikoksi sopisi ennemminkin 9 x Vinkit Budapestiin.

”Neljä päivää Budapestissa”…. Hei haloo! Ei kauheen vetävä otsikko, mutta jotain hyvää siinä on pakko olla, sillä se on pitkään jo keikkunut luetuimmissa jutuissa. Jos olet menossa siis Budapestiin, niin käy ihmeessä kurkkaamassa mun vinkit!


Olin valmistautunut jatkamaan tätä postausta hassun hauskasta niillä viidellä huonoiten menestyneellä jutulla. Totesin sen kuitenkin olevan liian hankalaa ja toisaalta, kukapa niistä jutuista nyt olisi vieläkään kiinnostunut, jos ne eivät tähänkään mennessä ole kiinnostaneet juuri ketään. Jos jotain nyt oikeasti rupesi kamalasti aihe kutkuttamaan, käsi rohkeasti ylös, niin aloitan vimmatun tutkimustyön. Muutoin annetaan niiden raukkojen painua sinne minne kuuluukin: unholaan! 😀

Tämän jutun myötä blogi toivottaa mitä ihaninta vuotta 2018 ihan jokaiselle lukijalle! Toivottavasti pysyt matkassa myös tulevana vuonna.

Ja tässä vielä Uuden Vuoden lupaukseni:

Lupaan avata kuohuviinin mielettömälle vuodelle 2017 ja lupaan myös, että vuodesta 2018 tulee erilainen! Taas kutittaa…sillä uskon, että jotain jännää on luvassa 😉

• KÄY SEURAAMASSA INSTAGRAMISSA

• TYKKÄÄ MYÖS FACEBOOKISSA !

• TWITTERISTÄKIN MUT LÖYTÄÄ!

No Comments

    Leave a Reply