fbpx
Menu

Moi, hauska tutustua! | Nattura-blogi

Viro
Retkeily
Villiyrtit ja luonto

Nattura-blogin takana häärin minä, Outi. Nattura syntyi ajatuksesta ja haaveesta yhdistää intohimonikohteet ja sisällöntuotanto.

Aiemmin puhtaasti matkailuun keskittyvä blogini teki hiljaista kuolemaa, kunnes vihdoin ymmärsin, että voin välillä kirjoittaa myös muista teemoista. Annoin itselleni vapauden tehdä mitä vaan! Ja vapaudesta minä tykkään.

Nattura-blogi

Nattura-blogin kantavat teemat ovat matkailun lisäksi luonto, terveys, hyvinvointi ja retkeily. Luonto on aina ollut tärkeä osa elämääni. Liikunta, terveys ja hyvinvointi ovat kuuluneet osaksi jokapäiväistä elämääni. Aina. Olen koulutukseltani fysioterapeutti ja farmaseutti, ja teen töitä terveydenhuollon piirissä.

Retkeily on tärkeä osa hyvinvointiani ja arjesta irtautumista. Retkeily on tullut mukaan kuvioihin vasta hiljattain. Ja mikäs sen mukavampaa, kuin innostua uusista asioista vielä reippaasti kolmenkympin jälkeenkin. Olenkin innostuvaa sorttia, ja lähden helposti mukaan uusiin haasteisiin ja hulluutuksiin. Kaikkeen, joka saa sydämeni läikkymään. Uusin innostuksen aiheeni on ollut villiyrtit.

Asun perheeni kanssa Helsingissä ja elellään ihan normaalia kerrostaloelämää. Tykätään ulkoilla, katsoa telkkaria, istua koneilla ja haaveilla Aasian matkoista. Tai no. Näin korona-aikaan ihan mistä tahansa matkoista.

Kesäisin mökkeillään, pyöräillään ja käydään kastelemassa viljelyspalstaamme. Tai minä käyn. Muut tulevat perässä, jos jaksavat. Usein eivät jaksa, mutta minä en siitä välitä, sillä kulutan mielelläni aikaa myös itseni kanssa aina kun siihen avautuu mahdollisuus.

SEURAA NÄISSÄ KANAVISSA:

Instagram @outimoi
Instagram @100retkireseptia
Facebook
Bloglovin