fbpx
Menu

Retkeily

Retkeily ilahduttaa ympäri vuoden. Retkeily on tämän hetken trendi, joka sytyttää niin kaupungissa asuvan nuorison kuin maalla majailevan perheenkin. Retkeilyssä tärkeintä on rento avoin mieli, tarpeeksi hyvä varustautuminen ja tietenkin eväät! Kun eväät on kunnossa retki ei voi mennä pieleen.

Retkiruokainspiraatiota kannattaa hakea 100retkireseptiä Instagram-tililtämme, joka perustettiin rakkaudesta retkeilyyn ja ruoan laittoon. Tili keräsi hetkessä ison suosion ja on inspiroinut monia retkeilyn ja retkiruokailun ääreen.

Paras retkikohteeni Etelä-Suomessa on ollut mielestäni Linlon saari tai Kukuljärven kierros Loviisassa, joka yllättävän ja vaihtelevan maastonsa vuoksi on jäänyt erityisesti mieleen. Muita luottopaikkoja on toki Nuuksion kansallispuisto sekä Sipoonkorven kansallispuisto.

Retkeilen mieluiten ystävieni tai perheeni kanssa. Mieluiten nukun yöni riippumatossa, vaikka riipumatossa nukkuminen ei aina olekaan helppoa ja mutkatonta. Oikeastaan en useinkaan nuku kovinkaan hyvin riippumatossa, mutta siitä huolimatta teen sitä mielelläni.

Tärkein retkeilyyn liittyvä tavarani on trangia, jota ilman en lähtisi yhtään pidemmälle retkelle. Hyvänä kakkosena tulee Letherman ja otsalamppu. Kompassia en osaa kamalan hyvin käyttää.