fbpx
Menu

Joogat mukaan matkalle

*toteutettu yhteistyössä Yogaia + mandukan  kanssa

Matkoilla minulla on hyvin usein ongelmana se, etten löydä sopivaa hetkeä treenaamiseen. Joku sanoo, ettei lomalla tarvitse urheilla, mutta koska treenaaminen on minulle sitä parasta lääkettä stressiin ja keino rentoutua, on kaikkien kannalta parempi, että pidän yllä omaa hyvinvointiani, myös matkoilla.

Lähes joka kerta, kun yövyn sellaisessa hotellissa, jossa on kuntosali, piirtelen ennen matkaa päässäni mielikuvia siitä, kuinka starttaan aamuni tehokkaalla salitreenillä. Yhtä usein tyydyn kuitenkin vain mielikuvaharjoituksiin. Toimivia sinänsä, mutta niillä ei kamalan nopeasti saa tuloksia aikaan.

Tällä kertaa Dubaissa pääsin yllättämään itseni. Kipittelin yhtenä päivänä kuntosalille täynnä tarmoa, mutta unohdin salikengät huoneelle ja näin ollen minut käännytettiin oitis salin ovelta. Ei ollut menemistä sinne ilman asianmukaista varustusta. Niin täynnä tarmoa en kuitenkaan ollut, että olisin jaksanut hurauttaa 22. kerrokseen hakemaan kengät ja palaamaan katutason kuntosalille. Siispä luovutin, mutta yritystä sentäs löytyi.

Tällä reissulla pelastus oli kuitenkin lähellä. Mukana minulla oli Yogaia-palvelu, joka mahdollisti sen, että saatoin korvata kuntosalilla menetetyn ajan joogamalla hotellihuoneessa ja päivisin hotellin nurmialueilla. Ja uskotkos kuinka ihanaa se oli?! 

Ihanaa, ja helppoa ennen kaikkea! Yogaia auki, valitsin sieltä parhaiten sen hetkistä fiilistä vastaavan joogatunnin ja aloin tuumasta toimeen. Aivan ihanan kätevää! Ja tässä vaiheessa olin oikeastaan vain onnellinen, että ne salikengät olivat unohtuneen huoneelle. Vauvan kantamisesta jumiutunut ja synnytyksestä palautuva kroppani tarvitsikin juuri tällaista liikuntaa.

I LOVE YOGA! <3

Yogaia + manduka ulkomaillaJoogaa hotellilla Yogaia

Yogaia + manduka – joogaa siellä missä ikinä oletkin!

Se kenelle tämä sivusto on tuttu, nostaa käden ylös! Ja se, kuka ei tiedä mistä puhutaan, ja treenaaminen kiinnostaa, käyhän ihmeessä tutustumassa sivustoon TÄÄLTÄ.

Pähkinänkuoressa palvelu toimii siis niin, että kiinteän kuukausimaksun hinnalla saat käyttöösi joka päivä vaihtuvat livetunnit, jotka sisältävät eritaisoista joogaa dynaamisesta flowsta rentouttavaan yin-joogaan. Eikä palvelu ole pelkästään joogaajille. Tuntivalikoimasta löytyy myös puhtaasti lihaskuntotreenejä ”piukat pakarat” -hengessä sekä muun muassa ihania lyhyitä kymmenen minuutin meditointihetkiä, joita voi oikeastaan tehdä missä tahansa. Vaikka bussissa matkalla töihin. Tuntivalikoima on mielestäni hyvinkin laaja.

Aloittelijoille ja jo pidempään joogaa harrastaneille löytyy varmasti omantasoisia tunteja. Jokaiselle jotain. Livetunnit myös tallentuvat palveluun, joten jos missasit hyvän tunnin, voi sen jälkikäteen avata ja tehdä missä ja milloin tahansa.

Kynnys tällaisten puolialastomien kuvien julkaisemiseen oli korkea. Mutta ehkä tämä voi toimia omana kannustimenani. Jäykkää menoa vielä, mutta odottakaapas muutaman kuukauden kuluttua 😉

Yogaia + mandukaYogaia reissussa mukanaYogaia matkoilla

Ja parasta on juuri se, että palvelu toimii missä vain. Ainoa mitä se vaatii, on toimiva nettiyhteys, mutta nykypäivänä tämäkään ei tunnu olevan ongelma oikeastaan missään päin maailmaa.

Sen lisäksi, että palvelu toimii loistavasti maailman eri kolkissa, niin näin ”kiireisenä” kotiäitinä en voisi toimivampaa systeemiä toivoa. Siitä lähtien, kun sain palvelun käyttööni, olen tytön päiväunien aikaan vetänyt treenit kotona. Tekee ihan mielettömän hyvää!

Mä olin alussa hiukan skeptinen sitä kohtaan, miten nyt joogaaminen netin välityksellä voi onnistua sujuvasti ja turvallisesti. Kuka pystyy korjaamaan asentoni, jos teen jonkun liikkeen väärin? Mutta palvelusta löytyy myös ratkaisu tähän.

Joogaaja pystyy valitsemaan, haluaako avata oman nettikameran, jolloin ohjaaja myös näkee sinut, ja näin ollen pystyy reaaliajassa seuraamaan ja opastamaan tarvittaessa oikeaoppisiin asentoihin. Itse en tosin vielä ole rohjennut käyttämään kameraa. Jotenkin se kynnys, että joku näkee kameran välityksellä kotiini, on hiukan iso, plus että haluanko, että oma ahterini välillä peittää koko kameran..? En ainakaan vielä, mutta ehkä rohkenen kokeilemaan tätäkin ajan kanssa.

Jos et siis ole aiemmin tullut tutuksi Yogaian kanssa, niin käypä ihmeessä tutustumassa palveluun ensin vaikka ihan ilmaiseksi.

Hinta myös varmasti kiinnostaa. Kuukauden joogat maksaa 19,99 €, ja jos valitsee jatkuvan 12 kuukauden sopimuksen hinta on vain 9,99€/kk. Ei paha!

Ja hei, mulla on teille pieni yllätys. Tällä alennuskoodilla MAAQUZUU2017 saat jatkuvasta tilauksesta ensimmäisen kuukauden ilmaiseksi, kun liityt jäseneksi nyt. Jäsenyys jatkuu automaattisesti hintaan 19,99 eur/kk. Voit peruuttaa tilauksesi milloin haluat tai vaihtaa sen pidempikestoiseen, edullisempaan jäsenyysmalliin. Etu on voimassa kaikille uusille jäsenille vuoden loppuun asti.

Pääset lunastamaan tarjouksen suoraan tästä linkistä: https://fi.yogaia.com/code/MAAQUZUU2017

Nyt on sopiva aika siis haastaa body&mind kesäkuntoon 2018, ja siitä tietenkin hamaan loppuun asti!

Minä haastan teidät mukaan joogaharjoituksiin! Lähitulevaisuudessa on ehkä luvassa myös hiukan lisää omasta kesäkuntoon -projektistani 😉

Joogaa palmun alla Yogaia

Postaus on kirjoitettu yhteistyössä Yogaia + mandukan kanssa. Sain palvelun vuodeksi käyttööni.


• KÄY SEURAAMASSA INSTAGRAMISSA!

• TYKKÄÄ MYÖS FACEBOOKISSA !

• TWITTERISTÄKIN MUT LÖYTÄÄ!

No Comments

 • Anna | Muuttolintu.com
  22 joulukuun, 2017 at 11:57 am

  Tää kuulostaa hyvältä, saatan hyvinkin innostua kokeilemaan! Tykkään myös tuosta, että siitä löytyy myös lyhyitä meditaatioita. Tänä vuonna vihdoin aloitin säännöllisen joogan, mutta nyt kun ollaan lähdössä pitemmäksi aikaa maailmalle, tämä voisi hyvin korvata joogatunnit.

  Reply
  • Outi
   22 joulukuun, 2017 at 5:22 pm

   Suosittelen kokeilemaan! Ja sen minkä unohdin mainita tuossa tekstissä olo, että kieliasetuksia muokkaamalla saa tuntivalikoimaa rutkasti lisää. Tää on kyllä loistava palvelu!

   Reply
 • Teija / Lähdetään Taas
  22 joulukuun, 2017 at 3:37 pm

  Ooooo! Ihan kuin minulle tehty!

  Matkoilla täytyy ehdottomasti olla aktiivinen ja myös treenata. Eihän sitä muuten voi tulla virkeänä ja rentoutuneena takaisin lomalta. Ja nyt vielä pikkulapsiarjessa tämä olisi ihan mahtava, kun ei olisi sidottuna niin paikkaan ja aikaan.

  Tämä tulikin kuin tilauksesta. Kiitos vinkistä!

  Reply
  • Outi
   22 joulukuun, 2017 at 5:23 pm

   Täysin samat fiilikset! Lomalla kuuluu treenailla ja tosiaan lasten kanssa tämä on ihan mahtava kun voi treenata juuri sillon kuin on sopiva aika! Hyviä treenejä! 😉

   Reply
 • Kaisa
  23 joulukuun, 2017 at 9:51 pm

  Jooga ulkona jossain puistossa kuulostaa huomattavasti kivemmalta kuin salitreeni sisällä 🙂 Treenin voi reissussa tehdä jossain kauniissa tai uudessa paikassa, salit kun on aina samanlaisia joka paikassa…

  Reply
 • Joanna Sormunen
  28 joulukuun, 2017 at 11:49 pm

  Kiitos kun jätit linkin blogpipostaukseesi Viikon Kuva Maailmalta – Link Up Partyyn! Toivottavasti olet taas mukana kun sunnuntaina aloitamme uudelleen!
  Ihania valokuvia! Jotenkin todella rennon ja yleellisen näköistä!

  Reply

Leave a Reply