fbpx
Menu

Pier 7 Dubai Marina – Marinan ruokakeidas

Luit oikein! Keskeltä kauneinta Dubaita voit päästä viinilasin ääreen tai ryystää tuopillisen olutta! Ja mikä parasta, lasin takaa voit antaa katseen vaellella Marinan korkeissa pilvenpiirtäjissä ja seurailla tunnelmallisen iltavalaistuksen syttymistä kanaalin varteen. Niin kaunista ja niin makoisaa! Tämä on paikka, johon kannattaa ehdottomasti tulla lepuuttelemaan jalkojaan ja sammuttamaan nälkä pitkä päivän jälkeen. Pier 7 Dubai – ruokakeida Dubai Marinan paraatipaikoilla.

Marina Mallin kyljessä nököttävä seitsemän kerroksinen ravintolakompleksi tarjoaa upeat näkymät joka puolelle kanaalin vartta.

Dubai Marina Pier 7Dubai Marina Pier 7 ravintola

Seitsemän kerrosta ja seitsemän ravintolaa. Jokainen kerros käsittää siis yhden ravintolan hienoine terasseineen. Kaikkiin suuntiin aukeavalta terassilta on varmasti Marinan parhaimmat näkymät, joten tämä on oikeasti niitä paikkoja, joissa kannattaa syödä lounastaan tai nautiskella illallista.

Tämä oli myös yksi niistä harvoista paikoista, joissa listalta pystyi löytämään olutta, viintä ja drinkkejä. Istuttiin pöytään ja uskothan, että olut maistui aika taivaalliselta silloin, kun sitä vähiten osasi odottaa. Mentiin ravintolaan puhtaasti ruoan perässä, kuten Dubaissa on noin perukseltaan tapana.

Pier 7 Cargo bistroPier 7 Cargo bistro Dubai

Pier 7 Dubai – Kolmannen kerroksen bistro

Päätettiin intuitiolla, mihin näistä seitsemästä ravintolasta menisimme. Cargo oli ainakin tunnelmansa puolesta juuri sopiva meille. Hiukan jännitin tällaisen fancyn ravintolakompleksin hintatasoa, mutta koska nälkä ja koska emme olleet käytännössä maksaneet tähän mennessä meidän reissusta senttiäkään, en jaksanut murehtia sen enempää. Cargo osoittautuikin Dubain hinnoissa varsin kohtuuhintaiseksi ja letkeäksi bistrobaariksi.

Päästiin istumaan ravintolan terassille, joka olikin paikkana ihan mainio. Näkymät olivat ihan mahtavat varsinkin, kun ruokailun loppupuolella pimeys alkoi laskeutumaan ja Marinan tuhannet ja tuhannet valot alkoivat pikkuhiljaa syttymään. Alapuolella kauniisti valaistut ravintolalaivat lähtivät lipumaan pitkin kanaalin vartta ja jouluvaloin koristellut palmupuut syttyivät valaisemaan kävelykadun reunaa. Aikataulutus näillä paraatipaikoilla oli siis ihan täysi kymppi!

Lapsen kanssakin tähän asti ravintola oli ihan omiaan, mutta pikkuhiljaa hämärän laskeutuessa alkoi äänentaso nousta baarille ominaisiin lukemiin, joten poistuimme paikalta ennen kuin tunnelma alkoi villiintymään. Enkä yhtään ihmettele, että alkoi. Tänne varmasti eksyy Marinan olutsiepot ja erityisesti iltahämärän aikoihin alkavat Happy Hourit vetävät taatusti kansaa liikkeelle.
Dubai Marina by nightPier 7 Dubai MarinaDubai Marina illalla

Cargon ruoka oli aika tavallista bistroruokaa. En mitään ylistyssanoja jakelisi, mutta jos tyylikkäät burgeriannokset tai maukas cesar-salaatti kiinnostaa niin tule ihmeessä tänne.

Pier 7: Dubai ’sta löytyy toki paljon muutakin. Seitsemän ravintolan joukosta voit muun muassa syödä hienostuneesti ranskalaisen keittiön antimia, ihmetellä miten meksikolainen keittiö yhdistetään Välimeren keittiöön, voit maistella aasialaisia herkkuja sekä törmätä mereneläviin. Uskon, että tästä ravintolakompleksista löytyy korkeatasoista ruokaa, mutta lisää ravintolakuvauksista voit käydä lukemassa täältä. 
Dubai

SEURAA SOMESSA:

INSTAGRAM

FACEBOOK

No Comments

    Leave a Reply