fbpx
Menu

Kuala Lumpur – Terrrrrrrrrveisiä sateesta!!

Terrrrrrrrveisiä sateesta!

Huomenna jää siis Kuala Lumpur taakse ja edessä siintää valkoiset hiekkarannat. Määränpäänä Marang ja siitä edelleen Pulau Kapas. Täällä on tosin satanut joka päivä, joten toivoa saattaa, että saari suo meille auringonpaistetta.

Kuala Lumpur on ollut ihan jees. Ei mun mielestä kyllä hirveesti mitään hehkuttamisen aihetta tästä kaupungista löydy (paitsi ruoka ja sen määrä!) ja muutamassa päivässä tähän ehtii jo kyllästyä. Ollaan tosin aika pitkälti vaan pyöritty tässä ihan ytimessä. Jos tykkää isoista ostoskeskuksista, eikä kyllästy viidennenkään jälkeen, niin mikä jottei. Onhan täällä paljon muutakin tekemistä toki, mutta parissa päivässä ei jaksa hirveemmin aktiviteetteja järjestellä.

Ehkä kaupungin paras curry-kastike! Ja kun pyytää vihanneksia, niin saa aina tota vihreetä, jotain. Hyvää se toki on 🙂

Kuala Lumpur

Mun bravuurina noi jälkiruoat. Persikkasorbettia. NAM! Ja mites toi vuoden makealakko..? No se on jo moneen kertaan rikottu, mutta Suomessa voi sitten taas jatkaa 😀

Kuala Lumpur

Eilen käytiin hotelli Tradersin SkyBarissa. Täräytettiin hissillä 33.kerrokseen, ja näkymä oli ihan ok. 😉 Siellä oli myös uima-allas, jossa olisi voinut halutessaan pulahtaa. Harmi, jäi simmarit himaan. Lisäksi kierreltiin ostoskeskuksia toisensa perään (TAAS!), kun yritettiin metsästää snorkkeleita. Harvinaisen vaikeeta löytää, tai sitten oltiin väärissä paikoissa. Ehkä saattoi vähän pinnakin kiristyä sillä reissulla. Tänään ostettiin sitten vähän kehnomman oloiset. Saa kelvata. Ostoskeskuksista Berjaya Time Square on erityismaininna arvoinen. Sisälle on nimittäin rakennettu huvipuisto! Melekosta.

Marko pääsi tänään rauhassa kiertelemään elektroniikkataivaaseen ja palasi sieltä kera säkillisen piuhaa, mitä lie. Jotain tosi tarpeellista, jotain, minkä olemassaolosta olen tähän mennessä ollut autuaan tietämätön. Mä paistattelin päivää kävellen ja puistossa loikoillen.

Kävellessä tajusin, kuinka pienellä alueella ollaan tosiaan kierrelty. Täällä kulkee ilmainen bussilinja (GoKL), jolla ollaan lähinnä kuljettu tähän mennessä. Tänään kävelin saman matkan noin 15 minuutissa, mikä bussia kestää ruuhka-aikaan jopa enemmän.

Jouduttiin keskelle rankkasadetta ja hirveetä ukonilmaa, kun oltiin lähdössä poispäin kaupungilta. Lensin muutaman kerran melkeen perseelleni, sen verran kovaa jyrisi. Saaria odotellessa 😉

Eipä täällä oikeen mitään sen erikoisempaa. Kaupunkielämään kyllästyneenä odotan kovasti huomista ja seuraavaa kahta viikkoa. Tarkoitus on viettää ne joko tuolla samaisella saarella, tai sitten siiryttään loppukuun puolella Pulau Perhentianille. 9.4. meillä on varattu lennot pois Kuala Lumpurista. Kohdetta en vielä paljasta, ja jos innostutaan enemmän saarista, niin jäädään sinne pidemmäksi aikaa. Saa nähdä ;

Nyt on niin kuuma, että on pakko mennä tohon kauppaan vähän vilvottelemaan.” ..Joopajoo..

Ja missä on meri, täältä tullaan !?

Kuala LumpurKäy seuraamassa Facebookissa ja Instagramissa.

No Comments

    Leave a Reply