fbpx
Menu

Kolme parasta hotellikylpyä

Edellisessä hotellipostauksessa kerroin, että jos jostain on pakko, niin majoitus on se, mistä meidän reissuilla karsitaan rahallisesti. Pyritään yleensä majoittumaan edullisesti, mikä ainakin nykyään tarkoittaa ensisijaisesti paikallisissa huoneistoissa majoittumista. Vauvan kanssa kun ei hostelleiden dormeihin enää mennä.

Joskus kuitenkin repäistään ja panostetaan myös hotellielämään. Nämä reissut ovat usein enemmänkin nautiskelu- ja hemmottelureissuja, kuin kulttuurimatkoja. Pitäähän kalliista hotellista ottaa kaikki mahdollinen irti!

 

Hotelleissa parasta on ehdottomasti kylvyt! Mä en ole aikaisemmin ollut mikään kylpyjen ystävä, mutta nykyään laitan erikseen hotellivaraukseen toiveeksi, että saataisiin kylpyammeellinen huone. Ollaan myös muutamaan otteeseen hylätty hotelli, jos sieltä ei löydy ammeellisia huoneita.

Olen aiemmin ajatellut kylpemisen lähinnä turhana ajanhaaskauksena ja veden tuhlaamisena. Kun ikää karttuu niin arvot heikkenevät. Sääli sinänsä, mutta toisaalta elämästä kuuluu nauttia, eikä neljä kylpyä vuodessa ehkä kuormita ympäristöäkään niin valtavasti, etteikö joskus voisi.

swisshotel tallinna kylpy

Nykyään RAKASTAN kylpyjä! Mikäpä sen ihanampaa, kuin molskahtaa lämpimään linnunmaitoon, kuunnella hiljaisuutta ja lipittää samalla hotellin minibaarista otettua ylihintaista kuohuvaa. Kroppa vaipuu ihanan rentoon transsiin pelkästä ajatuksesta! Kylpyjä ja kuohuvaa….Hmmmmmm…..

(Vitsi vitsi, oikeasti könötän tällä hetkellä huonossa asennossa nojatuolissa ja selkää särkee..)

Pystyn heittämällä mainitsemaan kolme parasta hotellikylpyä: Swissotel Tallinnassa, Hotelli Kämp Helsingissä ja hetki sitten kokemamme Dubain hotelli Habtoor Grand Beach Resort & Spa.

Tallinnan Swisshotel – ylellisyyttä ja mahtavaa asiakaspalvelua

Kaksi vuotta sitten lähdettiin jorpakon taakse karkuun minun kolmikymppisiäni. Seuraavalle vuosikymmenelle siirryttin tyylikkäästi; hotelli kun on elegantti businesshotelli kaikkine mukavuuksineen, joten ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin nautiskella koko rahan edestä.

Päivällä huoneeseen oli ilmestynyt syntymäpäiväni kunniaksi viinipullo, sillä respan tyttö bongasi merkkipäiväni ja oli hommannut hiukan suunkostuketta pikkuhiljaa rypistyvälle pariskunnalle. Tätä mä kutsun asiakaspalveluksi! 

Arvaatte kai, että viinipullo kumottiin, missäs muualla kuin kylvyssä.

Tässä ehkä kamalin kuva meistä ikinä! Haha!
swisshotel kylpyhuone kännykkäkuva

swisshotel kylpy

Kylpyhuone oli tyylikäs, moderni ja viihtyisä ihanine SPA-tuotteineen. Yhden hengen kylpyamme oli juuri sopivan kokoinen rentoutumiseen, vaikkakaan viinilasia ei uskaltanut jättää kylvyn reunalle. Tästä iso miinus! 😉 Kaiken kaikkiaan kylpyhetki oli aivan luksusta tuollaisessa ympäristössä, ja Swissin kylpyhuone menee heittämällä parhaiden joukkoon! Minkäköhän tekosyyn keksisin, jotta pääsisin uudelleen tuonne….? Ja viinikin oli muistaakseni vallan mainiota!

kylpy swisshotel tallinn

 Hotelli Kämp – treffit kotikaupungissa

Noin vuosi takaperin olin viimeisilläni raskaana ja haluttiin ottaa vielä viimeinen yhteinen irtiotto ennen tosipaikkaa. Varattiin hotelliyö Helsingin sydämestä Kämpistä ja vietettiin ihanan rentouttava ilta ja yö hotellilakanoissa.

Kämpin kylpyamme oli tarpeeksi iso raskaana olevalle naiselle! Ja voin sanoa, että siinä kunnossa rentouttava kylpy oli enemmän kuin tervetullut. Kylpy oli oikeastaan ainoa paikka, jossa saatoin etäisesti edes kuvitella oloni kevyeksi. Vietinkin siellä yhden hotelliyön aikana sanotaanko melko paljon aikaa. Ainoa, mikä tästä kokemuksesta puuttui, oli kuohuviini, mutta onneksi Lehtikuohulla pystyy hiukan simuloimaan samaa ylellisyyden tuntua.

Kämpin kylpyammetta koristi myös yksinäinen kylpyankka, joten leikkimielisille ja tylsyyteen taipuvaisille riittää myös tekemistä. 😀

kylpy kämp hotelliKylpyjä maailmallalehtikuohu kämp

Habtoor Grand Beach Resort&Spa

Dubaissa tuntui tavallaan todella tyhmältä mennä kylpemään, kun ensin oltiin vietetty päivä altaalla. Mutta niin vain se kylpyamme oli pakko testata.

Amme oli tällä kertaa niin iso, että koko perhe olisi mahtui samaan aikaan molskimaan. Mutta koska vauva, kylpy ja viini eivät kuulosta kamalan vastuulliselta toiminnalta, oli nämä hommat erotettava toisistaan. Vauva kylvetettiin erikseen ja viini napattiin minibaarista vasta vaavin nukkumaanmenon jälkeen. Ja oli muuten kallein pikkupullo viintä, mitä olen juonut. Tai en tiedä oliko kallein, mutta jos pieni pullo maksoi 15 euroa ja samaa sorttia saa Alkon kyykkyviiniosastolta, niin mielestäni hinta on silloin aika huima. Mutta ei kylpyä ilman viintä. Ja se toimii!

Habtoor Deluxe huonehabtoor deluxehabtoor resort kylpyhuone

Mites teillä? Olisiko laittaa hyviä kylpykokemuksia jakoon?


• KÄY SEURAAMASSA INSTAGRAMISSA!

• TYKKÄÄ MYÖS FACEBOOKISSA !

• TWITTERISTÄKIN MUT LÖYTÄÄ!

No Comments

 • Emilia Alexandra / Enkeleitä hiuksissani
  20 joulukuun, 2017 at 2:54 pm

  Oi miten kuninkaallisilta noi kylvyt näyttää! Mun paras kylpykokemus on kyllä ollut aivan ala-arvoisessa motellissa Brysselissä, mutta sen korvasi ihan jumalainen viini ja se fiilis kun vihdoin löysi edes jonkun yöpaikan monen tunnin epätoivon jälkeen 😀

  Reply
  • Outi
   21 joulukuun, 2017 at 11:44 am

   Ihan totta, että vaikka itse kylpyhuone ei olisikaan mitenkään ylellinen niin tilanne saattaa tehdä just siitä kokemusta ihan mahtavan! 🙂

   Reply
 • Annemaria
  20 joulukuun, 2017 at 10:29 pm

  Täällä ilmoittautuu toinenkin kylpyfriikki. Saunalla ei mun mielestä tee hotellihuoneessa mitään, mutta mikään ei voita kylpyammeen, vaahtokylvyn ja samppanjan (käy myös kuohari) taivaallista yhdistelmää. Tässä kohtaa menee myös muovimukista 🙂 Toi Kämpin marmoriamme kylpyankkoineen vaikuttaa hyvältä. Tosin kelpais noi muutkin 🙂

  Reply
  • Outi
   21 joulukuun, 2017 at 11:46 am

   Mulla ei ole saunallisista huoneista toistaiseksi kokemusta. Toki rakastan myös saunoja, mutta kylvyissä on kyllä sitä jotain! Samppanjastakaan kylvyssä ei muuten taida olla kokemusta, mutta voin suosiolla kyllä jättää nuo hommat sinulle! 😀 Kuohuviini on oikeen bueno, ja hyvä olutkin kelepaa! 🙂

   Reply

Leave a Reply