fbpx
Menu

Instagram Best Nine 2017: vuoden yhdeksän tykätyintä ei kuvasta tätä vuotta, ei sitten ollenkaan

Instagramissa pyörii vuoden lopussa aina #bestnine kuvat: yhdeksän vuoden tykätyintä oman Insta-tilin kuvaa. Tänä vuonna minäkin innoistuin.

Oma vuoteni on ollut tavallaan hyvinkin aktiivista some-aikaa. Kotona vietettyä aikaa on kertynyt aivan julmettoman paljon, mikä on ennen ollut verrattavissa kidutukseen. Some on ollutkin varmasti tietynlainen pakopaikka tästä.

Yhdeksästä parhaasta Insta-kuvasta peräti viisi on puhtaasti fiilistelykuvia: Todellisuutta pakoon, sitä kai tämäkin, vaikkei arjessa nyt niin kovasti valittamista olekaan.

Somessa on reissattu lähes päivittäin, vaikka tämän vuoden todelliset reissut voi laskea miltei yhden käden sormilla. Aasiasta olen hokenut aina tasaisin väliajoin ja julkaissut muisteloita tänne bloginkin puolelle paljon paljon paljon. Kaipuu sinne on kova, mikä on näkynyt myös Instagramin puolella.

Vuoden 2017 yhdeksän parasta ei tosiaankaan siis kuvasta todellista vuottani 2017 sitten millään tavalla, mutta tunnelma on kohdillaan. Aina on sijaa haaveille, eikö vain?

#9: Habtoor Grand Beach Resort & Spa – näkymä hotellihuoneen parvekkeelta

Kerros 22. Hotellihuoneen ovi avautuu ensimmäisen kerran iltasella, kun aurinko on jo painunut Persianlahden taakse. Kiirehditään nopeasti parvekkeelle. Tätä ennen saatoin vain kuvitella näkymät ”oceanfront -huoneesta”.

Alhaalla avautui hotellin allasalue, palmupuineen. Tästä on pakko tulla hyvä!

Lue lisää meidän Dubain hotellista täältä.

#8: Islanti – lokakuu 2016

Maa on kuin postikortti. Se on fakta. Ei lisättävää.

Tämän linkin takaa löytyy kaikki jutut Islannin road tripistä.

#7: Hannu Hanhen päivä

Varmasti kaikille yhtään blogiani seuranneelle on tullut selväksi, kuinka voitin kaksi matkaa samana päivänä. Oli todellinen Hannu Hanhen päivä. Kuva ei varsinaisesti liity mitenkään voittoihini, mutta kuvastaa mielestäni sitä autuuden tunnetta, mitä tällaisesta päivästä voi saada.

Lue lisää Hannu Hanhen päivästä täältä

#6: Isänpäiväfiilistelyä

Kuvan teksti kertoo oikeastaan kaiken oleellisen. Markon ensimmäinen isänpäivä. Täynnä isoja tunteita. Kuvan vuoristovaelluksen ja kotona keittiönpöydän ääressä nautittujen isänpäiväkahvien välillä on aika iso kontrasti. Molemmissa valtavaa onnellisuutta ja kiitollisuutta. Kerran villejä ja vapaita, vastarakastuneita – nyt sidottuja perhe-elämään, edelleen rakastuneita. Ja vähän villejäkin.

Nepalin vaelluksesta voit lukaista lisää täältä.

#5: Krabi – Ton Sai Beach

Näihin maisemiin kyllä kelpaisi! Kuva on Krabilta vuodelta 2013. Samaiselta reissulta, kun minä vastasin myöntävästi kosintaan, vaikka Insta-julkaisussa ei nyt siitä ollutkaan kyse. Kauniita muistoja <3

Melontaretki Krabilla ja yllättävä kosinta

#4: Onnellinen Outi

Tässä kuvassa kyllä kiteytyy aika hyvin häämatkan fiilikset. Palmupuita, hiekkarantaa ja onnellinen fiilis! Insta-julkaisupäivänä olin kyllä muistaakseni juuri saanut tiedon voittamistani matkoista ja fiilistelin sitä. Aika voittajan elkeinhän tässä poseerataan, vai mitä? 😀

Pakene Costa Rican tunnelmiin täältä

#3: Reissukaveri ja ihana aviomies – joka ei osaa olla kuvissa irvailematta

Kuva on Dubain hotellihuoneelta, kun aloin leikkimään peilin ja kameran avulla. Kiltisti Marko tuli kyllä kuvaan pyydettäessä, mutta tässä lopputulos. Onnistunein kuva niistä tusinasta, joita napsin. Melkein kaikki muut ovatkin sitten julkaisukelvottomia..

 

#2: Kuva täynnä rakkautta – Sydän pakahtuu!!!

Mulla nousee kyyneleet silmiin, aina kun katson tätä. Tässä on jotain niin herkkää ja aitoa. Tärähtänyt kuva täynnä rakkautta. Hellä kosketus <3

Dubaista voit lukea lisää täältä.

#1: Ykkösenä Suomi – parasta!!

Suomessa reissaaminen on tänä vuonna jäänyt aivan tajuttoman vähäiselle. Pahoittelut siitä kaikille! Mutta silti, silti ykkösenä keikkuu ihana Nurmaa. Here is my paradise!

”Tutuistakin paikoista voi saada ihan mielettömästi irti, kun uskaltaa hetkeksi pysähtyä, nostaa katsettaan ja päästää ajatukset levolle.”

Vuosi 2017 on ollut kaiken kaikkiaan varsin huisi. Taatusti raskain vuosi ikinä henkisesti ja fyysisesti, ja tämän tulen kyllä varmasti muistamaan elämäni suurimpana vuotena. Uusia sivuja on availtu ja vanhoja revitty rikki. Paljon itkua ja paljon naurua. Rajoja on rikottu ja uusia vedetty. Vuosi 2017 on ollut kokonaisuudessaan iso henkisen kasvun vuosi.

Tästä on siis hyvä jatkaa ja jännityksellä jään odottelemaan, että mitähän jännää vuosi 2018 tuo tullessaan!

Pistä mun Insta-tili seurantaan TÄSTÄ, niin pääset seurailemaan vuoden 2018 tulevia reissuja, joita muuten alkaa olemaan jo muutama innostava takataskussa. 


• KÄY SEURAAMASSA INSTAGRAMISSA!

• TYKKÄÄ MYÖS FACEBOOKISSA !

• TWITTERISTÄKIN MUT LÖYTÄÄ!

No Comments

 • Meri / Syö Matkusta Rakastan
  29 joulukuun, 2017 at 5:07 pm

  Kiva on ollut seurailla Instassa ja täällä! Hyvää uutta vuotta 2018 teille kaikille! 🙂

  Reply
  • Outi
   29 joulukuun, 2017 at 5:17 pm

   Kiitos Meri, kuin myös! Kivaa Uutta Vuotta teille kans! 🙂

   Reply
 • Anna-Katri / Adalmina's Adventures
  1 tammikuun, 2018 at 2:17 pm

  Näitä koosteita kuluneesta vuodesta niin matkojen kuin instakuvien muodossa on kiva lueskella. 🙂

  Reply
  • Outi
   1 tammikuun, 2018 at 10:29 pm

   🙂

   Reply
 • Mika / Lähtöportti
  3 tammikuun, 2018 at 7:36 pm

  Noinhan siinä monesti käy, ettei someen tule jaettua sitä tylsintä arkea. Itsekin laitan Instaan välillä menneiden vuosien parhaita matkamuistoja. Nyt vaan taas kaikkiin mahdollisiin arvointoihin mukaan ja uusia onnenpotkuja odottelemaan! 🙂

  Reply
  • Outi
   3 tammikuun, 2018 at 9:24 pm

   Onneksi tulee Matkamessut niin voin yhden päivän kuluttaa kokonaan arpalippuja täytellen 😉

   Reply
 • Kohteena maailma / Rami
  6 tammikuun, 2018 at 9:21 pm

  Mun suosikkikuvani oli tuo Nepalin reissukuva! Ois kiva joskus itsekin sinne lähteä retkeilemään.

  Reply
  • Outi
   7 tammikuun, 2018 at 2:09 pm

   🙂 Se on ihana maa!

   Reply

Leave a Reply