fbpx
Menu

Hannu Hanhen perjantai ja reissuvuodelle uusia tuulia

Mä en malta olla kertomatta, hehkuttamatta ja fiilistelemättä. En vaan malta! Kaikki läheiset tästä jo kyllä tietääkin, mutta nyt on julkisen paljastuksen aika. Meidän tuleva reissuvuosi sai nimittäin aika mukavan käänteen ja tässä syy miksi.

Oli perjantai aamu. Huonosti nukutun yön jälkeen heräsin väsyneenä ja hiukan kärttyisenä uuteen aamuun. Raivostutti monen yön valvominen ja pyöriminen.

Tallustelin keittiöön, napsautin kahvinkeittimen päälle ja avasin koneen. Olin aikeissa aamiaisen yhteydessä lukaista Hesarin digilehden. Ennen kun olin saanut lehden auki, kuulin puhelimestani pimpelipompeli-äänen, mikä viestitti uudesta sähköpostista. ”No kai mä voisin kattoa, kuka siellä. Varmaan jotain turhaa, kuten aina.”

Avasin sähköpostikansioni ja tummenetun lukemattoman viestin lähettäjä näytti olevan joku ihan tuntematon henkilö. Mitäs, mitäs.. Yleensähän tämän tyyppiset viestit ohjautuvat suoraan roskapostikansioon, eli kyseessä oli mitä ilmeisemmin joku ihan oikea lähettäjä. Hmm…

Klikkasin postin auki ja hieraisin silmiäni. ”Että mitä?!” Luin viestin sisällön uudestaan ja uudestaan, katsoin lähettäjätiedot useampaan kertaan, luin viestin vielä kertaalleen ja pamautin kädet yhteen. ”Ei voi olla totta!!! Marko tuu kattomaan, äkkiä!!” Marko riensin paikalle ja katsoi epäuskoisena viestiä ja sitten minua, ja alkoi myöskin hihkumaan. Viestissä sanottiin näin:

”Hei Outi,

Onneksi olkoon! Olette voittaneet unelmamatkan Dubaihin perheellenne!”

”Mitä helkuttia? Minäkö?” Epäilin vieläkin lähettäjän oikeellisuutta. Googlailin ja selvittelin, mutta totta se piru vie oli! Lähettäjä oli ihan varmasti Apollomatkat ja mä tosiaankin voittanut unelmaloman Dubaihin koko perheelle eli mulle, Markolle ja syntymättömälle lapselle. Huhhuh!

Olin siis osallistunut Apollomatkojen Lähempänä Aurinkoa -matkakisaan, missä olin suunnitellut itselleni ja perheelleni unelmaloman Dubaihin. Kohdetta ei itse saanut valita, mutta hotellin ja 2 retkeä, jotka kuuluisivat voittopakettiin, olin napsutellut ohimennen ja täyttänyt yhteystietolomakkeeseen näemmä ainakin oikean nimeni ja sähköpostiosoitteeni. Mulla ei ollut haisuakaan siitä, minkä hotellin tai mitä retkiä olin lomakkeen täyttöhetkellä valinnut, mutta sillä ei tällä hetkellä olisi väliä. Me voitettiin matka!!

En voi vieläkään uskoa…

Onni kävi myös siinä, että saatiin vaihdettua matkustusajankohtaa loppuvuodelle. Periaatteessa palkinto olisi pitänyt käyttää huhtikuun aikana, mutta koska pienen pieni elämä on tulossa maailmaan, tulisi huhtikuu hiukan liian nopeasti. Meitä odottaa siis Apollomatkojen sponssaama unelmaloma Dubaissa marraskuussa. Siihen on toki vielä aikaa, mutta ihanaa että loppuvuodellekin on nyt jo jotain suunnitteilla…eikä siis ihan mitä tahansa! En ehkä vieläkään voi uskoa tätä täysin todeksi.. Huh ja kiitos!!

Kärttyisyys ja huono fiilis oli tipotiessä ja Hesari jäi tältä päivältä lukematta.

Mutta odottaakaapas vaan! Siinä ei ollut vielä kaikki..

Matkasin samana päivänä kotiseuduilleni junalla. Tuttu pimpelipompeli-ääni valtasi korvani ja avasin hetimiten sähköpostikansion. Purskahdin junassa räkäiseen nauruun ja vastapäätä istuva katsoi minua huvittuneena. Pyörittelin vain päätäni ja naureskelin useamman minuutin ajan. Epätodellista…niin epätodellista. Tässä päivässä on jotain taikaa! Sähköpostissa sanottiin näin:

”Onneksi olkoon,

osallistuit Matka 2017 -messuilla Eckerö Linen osastolla arvontaan. Arpaonni suosi Sinua ja voitit kahden hengen matkan ja hotellipaketin Sokos Hotel Viruun.”

Todennäköisyys sille, että tästäkäään ihmismassasta voittaa yhtään mitään, saati sitten koko viikonlopun aikana messuilla käyneistä, on kohtalaisen pieni. Mutta joku voittaa aina! Niitä lappuja siis kannattaa täytellä 😀

Dubain unelmaloma ja hotelliloma Tallinnassa ei ehkä paini ihan samassa sarjassa, mutta hei c’moon! Kaksi matkavoittoa yhtenä päivänä. Ei tämmöistä tapahdu! Ja kuinka mielelläni lähdenkään myös Tallinnaan. Kyllä kiitos! Tykkäänhän kaupungista ihan valtavasti ja Viru-hotellissa ei olekaan tullut vielä käytyä. Ihan mahtavaa ja aivan absurdia! 

Varsinainen Hannu Hanhen perjantai!! 

Vihreänä kateudesta olen aina lueskellut Pää Pilvissä -blogin Maaritin arpaonnesta matkakisoissa (josta muuten uutisoitiin tässä taannoin aika isosti myös esim ylen nettisivuilla, wau!) ja miettinyt, että minäkin vielä jonain päivänä. En vaan ajatellut, että se päivä olisi ihan tällainen!

Mä oon edelleen niin häkeltynyt näistä, etten pysy housuissani. En malta odottaa, että päästään käyttämään matkat. Toivon, että mun arpaonni jatkuu vielä ja että saisin viettää ihan huippu vuoden voittojen parissa! 😀 Fingers crossed, nimittäin kisoja on vielä vetämässä vaikka millä mitalla!

PS. Nyt on muuten sullakin hyvät saumat voittaa! Ei sentäs matkaa, mutta Vermanin tuotepaketin arvonta blogissa auki vielä tämän viikon!


Pssst… käy tykkäämässä sivustani Facebookissa ja seuraamassa Instagramissa (@outimoi)! Twitteristäkin (@maaquzuu) mut löytää.

No Comments

 • ananas2go
  7 helmikuun, 2017 at 7:50 pm

  Onneksi olkoon! Ja ihana, että Dubai-jutun kanssa oltiin noin joustavia. Marraskuu on varmaan hyvä aika lähteä näistä ilmoista sinne. Ja Tallinna on aina ihana.

  Reply
  • Outi
   7 helmikuun, 2017 at 7:53 pm

   Kiitos! Ihan hullu mäihä kyllä. Marraskuu on tosiaan varmaan säiden puolesta ihan oiva ja kiitos vaan Apollomatkoille kun olivat joustavia.

   Reply
 • sarsa / Pohjoistuuli puhaltaa
  7 helmikuun, 2017 at 7:56 pm

  No olipas sinulla varsinainen Hannu Hanhen perjantai! Ihania ylläreitä. Mä olen kerran voittanut lennot Varsovaan, jossa sitten tulikin hengailtua pidennetyn viikonlopun verran – hotellit tuohon voittoon ei sisältyneet, mutta Puolan hintatasolla matka ei maltaita tullut maksamaan. Onnea ja paljon iloa molemmista voitoista. Ja Apollomatkoilla oli fiksua pelisilmää, kun saitte reissun siirrettyä syksyyn. Mikä muuten onkaan parempi ajankohta aurinkolomalle kuin marraskuu.

  Reply
  • Outi
   7 helmikuun, 2017 at 7:58 pm

   Kiitos 🙂 Mä en ole voittanut matkakisoista aiemmin mitään. Jotain pieniä arpajaisvoittoja kyllä mutta kaksi matkakisan voittoa samana päivänä tuntui ihan huikeelta! 😀

   Reply
 • Meri / Syö Matkusta Rakasta
  7 helmikuun, 2017 at 8:02 pm

  Mikä mäihä! Ihan uskomatonta! Mä voitin joitakin viikkoja sitten ekaa kertaa elämässäni mitään merkittävää, iPhone 7:n Fair Turvan kilpailusta. Matkapalkinnot antaa vielä odottaa itseään. 😀 Onnea voitosta, voin kuvitella sitä riemun määrää. Ihan alkoi itseäkin hymyilyttää tätä lukiessa. 🙂

  Reply
  • Outi
   7 helmikuun, 2017 at 8:03 pm

   Kiitos! Voittaminen on ihanaa! 😀 Onnea sullekin voitosta! 🙂

   Reply
 • Maarit Johanna
  7 helmikuun, 2017 at 8:43 pm

  Niin sitä vain onni potkaisee kun sitä vähiten odottaa! Mutta eikös vaan, että AINA kannattaa osallistua? 😉
  Superisti onnea!! Kyllä kelpais Dubai tähänkin osoitteeseen ^^

  Reply
  • Outi
   7 helmikuun, 2017 at 9:01 pm

   Kiitos! Aina kannattaa voittaa, todellaki! Ja uskoa siihen että voitto tulee 😀 Dubaihin tuskin olisi muuten tullut lähdettyäkään, joten siinäkin mielessä oikeen oiva voittokohde 🙂

   Reply
 • Kati / Lähinnä Kauempana
  7 helmikuun, 2017 at 11:59 pm

  Ei ole todellista! Kaksi voittoa?! Onneksi olkoon, melkoinen Hannu Hanhi. 🙂 Ja molemmat vielä noin kivoja reissuja, kyllä mulle se Tallinnan hotellilomakin kelpaisi.

  Mä olen voittanut arpajaisissa vain vauvojen nenäimurin (kyllä, tullee tutuksi sullekin)…

  Reply
  • Outi
   8 helmikuun, 2017 at 9:54 am

   Kiitos! Eikö oo aika uskomatonta? ? Nenäimuri on kyllä työn puolesta tuttu väline, ja odotteleekin tuolla kaapissa jo, mutta käyttämään en ole vielä sitä päässyt. Toivottavasti en joudukaan 😉

   Reply
 • Sunna
  8 helmikuun, 2017 at 7:05 am

  Huikeaa! Onnea teille kaikille, pienelle tulee aikas mahtava eka matka aurinkoon 🙂 Ja hienoa, että Maaritin hannuhanheilu on lähtenyt kiertämään laajemminkin!

  Reply
  • Outi
   8 helmikuun, 2017 at 9:55 am

   Kiitos! Barcelona odottaa ennen Dubaita, joten jos ei siinä välissä ehdi vielä johonkin reissuun singahtaa niin Dubai tulee olemaan toinen aurinkomatka jo pienelle 🙂

   Reply
 • Tarina
  11 helmikuun, 2017 at 7:00 pm

  Uskomaton tsägä sulla! Onnea kaikista saavutuksista!

  Reply
  • Outi
   12 helmikuun, 2017 at 7:01 pm

   Kiitos! Eikös olekin! Olen itsekin ihan äimänä 🙂

   Reply

Leave a Reply