fbpx
Menu

Blogin nimi on nyt NATTURA!

Pakkaslumi tupruttaa ulkona. Tulen lapseni kanssa sisälle pihaleikkien jälkeen. Istun alas ja tajuan, että vihdoin on sen aika. Vihdoin se tosiaan tapahtuu! Vuosikausien miettiminen, pähkäily ja punnitseminen on vihdoin ohi. Blogillani on nyt uusi nimi, osoite ja ulkonäkö! Mikä onni!

P7130182P7130177PC250286
Nattura-blogi
PA250498

Samalla kertaa laitoin uusiksi keiken – tai ainakin melkein kaiken. Olen vuosikaudet miettinyt sopivaa nimeä blogilleni, sillä vanhan blogini nimi – Maa Quzuu – tuntui päivästä 7 lähtien jotenkin hassulta. Pyörittelin vuodesta toiseen mielessäni vaikka ja mitä, ja kaikki nimiehdotukset tippuivat pois kerta toisensa jälkeen.

Aloin vihdoin pohtimaan asiaa sitä kautta, mistä minun olisi helppoa kertoa ihmisille. Mistä minun olisi mielekästä kirjoittaa? Mitkä aiheet liippaavat lähimpää sieluani?

Hetken pohdinnan jälkeen ymmärsin, että vaikka matkailu onkin tärkeä osa elämääni ja nautin valtavasti siitä irtautumisen tunteesta – ja paljon muustakin – mitä matkoillani koen, ei se kuitenkaan ole minulle yhtä lailla sydämen asia kuin esimerkiksi monelle muulle matkablogini kautta tutustumilleni mahtaville tyypeille.

Pystyn varsin hyvin sanomaan heipat vaikka koko vuoden ulkomaanmatkoille ja elelemään ilman hermoromahdusta totaalisen onnellisesti vaikka kotikonnuillani (liioittelen, en oikeasti pysty!). Sen sijaan esimerkiksi ilman liikuntaa tai luonnossa liikkumista tulisin hulluksi alta aika yksikön.

Tästä alkoi ajatusleikki: entä jos blogini teemat olisivatkin jotain ihan muuta? Entä jos voisinkin kirjoittaa jostain sellaisesta, joka herättää suurempaa intohimoa itsessäni? Entä jos voisin yhdistää matkailun, terveyden, luonnon ja oikeastaan ihan mitä tahansa saman katon alle? Entä jos voisinkin vähän rönsyillä, kuten tapanani on?

Ja sitten koin sen kuuluisan ahaa-elämyksen! Totta kai voin! Voin tehdä täällä ihan mitä minua huvittaa!

Nattura-blogin uudet teemat

Haluan kirjoittaa teille liikunnasta, haluan jakaa tietoani hyvinvoinnista ja välillä haluan leikkiä terveysintoilijaa. Nämä teemat ja aiheet tulevat minulta luonnostaan. Näistä minun on helppo kirjoittaa ja näistä minä ennen kaikkea haluan puhua. Lisäksi haluan jakaa tietoa uusimmasta harrastuksestani villiyrteistä ja jakaa villiyrttien ilosanomaa kertomalla parhaani mukaan kaiken, mitä siitä maailmasta osaan ja mitä opin jatkuvasti lisää.

Kaikesta huolimatta haluan pitää matkailun myös isossa roolissa blogissani. Vaikkei se ehkä tällä hetkellä näyttäydy itselleni maailman tärkeimpänä asiana, on kaukokaipuu ja palo reissuille kuitenkin kova vuodenajasta riippumatta. Ja jahka tämä maailma tästä aukenee, olen varmasti nopeasti suunnittelemassa ensimmäistä matkaani ulkomaille koronan jälkeen. Tuskin ensimmäisten joukossa, mutta heti, kun se tuntuu tarpeeksi viisaalta ja tarpeeksi turvalliselta.

Nyt melkolailla tasan 8 vuoden jälkeen on kuitenkin aika sanoa hyvästit Maa Quzuu-matkablogille ja pikku hiljaa ruveta kasvattamaan omaa identiteettiä Nattura-blogin alla.

Onnea uudelle blogilleni! Tästä se matka alkaa!

NATTURA=viti, nattura, utukka, höykkälumi: vasta satanut kevyt pakkaslumi

ratkojat.fi

NATTURA=Arvovaltaisen raadin valitsema nimi uudelle blogilleni 🍀

retkisiskot

SEURAA NÄISSÄ KANAVISSA:

Instagram @outimoi –
Instagram @100retkireseptia
Facebook
Bloglovin

2 Comments

Leave a Reply